Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U Bolu započinje 28. Bolsko lito, festival kulture i zabave koji će trajati do listopada, a domaćima i gostima Bola ponudit će pregršt kulturnih događanja, klasičnih i zabavnih koncerata, izložbi, kazališnih predstava za odrasle i djecu kao i malih iznenađenja.

 

 

Kao i prethodnih godina, Bolsko lito počinje debitantskim večerima Festivala dalmatinskih klapa Omiš koje se ove godine u Bolu tradicionalno održavaju po sedamnaesti put.

U petak 16. lipnja na programu je izborna večer debitantskih klapa koja započinje u Teatrinu "Dva ferala" u 21.30 sati, a u subotu 17. lipnja na programu je Revijalna večer pobjednika također u Teatrinu "Dva ferala" u 21.30 sati.

Na posljednjoj natjecateljskoj večeri Festivala izvan Omiša za nagrade povjerenstva i publike, a time i prolaz na izborne večeri festivala borit će se devet debitantskih klapa, ženske klape Mir iz Međugorja, Anima Arbae s Raba, Bersice iz Zadra, Škuribanda iz Zadra, i Figurin iz Zagreba, a od muških klapa Herceg iz Čitluka, Porat iz Lumbarde s Korčule, Cima iz Šibenika i Timbar iz Šibenika.

Debitantske večeri u Bolu vodit će Edita Lučić Jelić i Joško Bonaći.
Organizator i kreator Bolskog lita kao i debitantskih večeri Festivala dalmatinskih klapa Omiš je Centar za kulturu Općine Bol.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.