Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Osmi po redu Gitaristički vikend na programu Supetarskog lita održat će se ove subote i nedjelje, 8. i 9. srpnja u 21,30 na otvorenoj pozornici ispred župne crkve.

 

 

 

Domaćin Gitarističkog vikenda je Petar Čulić, jedan od najboljih mladih gitarista svijeta, koji u Supetar već osmu godinu dovodi svoje kolege, višestruko nagrađivane gitariste iz Hrvatske i čitavog svijeta.

Na otvorenoj pozornici ispred župne crkve, Supetar će ugostiti šestoricu velikih gitarističkih zvijezda. Iz Italije dolazi Flavio Nati, dobitnik brojnih međunarodnih nagrada na prestižnim natjecanjima, iz Slovenije Nejc Kuhar - trenutno najpoznatiji mladi skladatelj na svijetu. Srđan Bulat i Petar Čulić ubrajaju se među najuspješnije mlade gitariste svijeta, a nastupiti će i zajedno u duu - Croatian Guitar Duo.

Nastupaju i mlade nade - Natan Zlodre i Silvio Bilić koji su također dobitnici velikog broja međunarodnih nagrada. Kao i svake godine, program će biti jako atraktivan i za širu publiku.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.