Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Amatersko kazalište Bracera iz Supetra  odigrat će još jednom svoju uspješnu predstavu, ovog puta u Selcima, a predstava će imati i humanitarnu notu.

 

 Predstava će se održati u nedjelju (25.02.) u kino dvorani Selca s početkom u 19h. Ulaznica 20 kn (ide u cijelosti za humanitarne svrhe)

Zavrzlame oko toga tko je kome ljubavnik, a tko legalni partner i kako jedan nadimak može pokrenuti niz nesretnih događaja osnovni je siže vrckave komedije zapleta Marca Camolletia: Piđama za šestero.

Teorija zabune, zamršeni ljubavni i ljubavnički odnosi, zanimljivi likovi, mnoštvo duhovitih replika u trenucima kada se likovi samo zapliću u vlastitim pokušajima da se  iz tih zapleta izvuku, garancija je da publika uživa u svakom njihovom pokušaju.. Kada se u sve to ubaci još i posebni dalmatinski humor, toplina i duhovitost  sigurni smo da će predstava doživjeti eksploziju smijeha i međusobne emotivne proživljenosti nadahutih glumaca i uživljenosti publike.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn