brac online

Nakon devet održanih Noći muzeja i lijepih zajedničkih druženja na Braču, Centar za kulturu Brač ove godine neće biti u mogućnosti organizirati Noći muzeja zbog trajanja građevinskih i drugih radova.

Centar za kulturu Brač na svojoj facebook stranici https://hr-hr.facebook.com/czkbrac/ priredio je zato mali vremeplov kroz sve njihove Noći muzeja od 2011. do 2019.

Spomenimo uz ovo kako se ovogodišnja manifestacija Noći muzeja održava se u znaku velikih obljetnica: 200 godina Arheološkog muzeja Split i 140 godina Muzeja za umjetnost i obrt u Zagrebu. Čestitamo im i želimo još puno lijepih jubileja hrvatskim muzejima. Zahvaljujemo na razumijevanju, dosadašnjoj podršci i sudjelovanju u našim manifestacijama i radujemo se budućim suradnjama u novim muzejskim pričama!

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.