brac online

Troje supetarskih radioamatera, zahvaljujući visokom plasmanu na školsko-klupskom natjecanju odlazi u Split na 62. Županijsko natjecanje mladih tehničara.

Natjecanje će se održati u petak 6. ožujka s početkom u 9 sati.

Kao i uvijek do sada domaćin će biti osnovna škola Kman koja pruža najidealnije uvjete za ovakve smotre.

Naša natjecateljska trojka koju čine Kaja Dodig ,Toni Pučo i Dominik Vicelić nastojat će pokazati svoje znanje u području radijskih komunikacija odnosno u ''P'' kategoriji a ona se sastoji od pisanog testa iz gradiva tehničkog odgoja, rukovanja radio uređajima u dijelu pronalaženja skrivene ''lisice'' te praktičnog dijela odnosno izrade za sada nepoznatog elektronskog sklopa na eksperimentalnoj pločici.

Najbolji u tom natjecanju odlazi na državno prvenstvo koje će se početkom travnja održati ponovno u Primoštenu.

Naši natjecatelji su se već 6 puta ogledavali na državnom nivou i postizavali dobre rezultate a najbolji do sada bio je  Dominik Vicelić koji je 2018. u Poreču osvojio izvrsno četvrto mjesto.

Nadajmo se i ove godine dobrim rezultatima naše supetarske trojke.

 

Prilog: Ivica Pavišić, 9A2BW

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.