brac online

Na smotri mladih tehničara NMT 62 koja se u petak održala u Splitsko dalmatinskoj županiji mladi supetarski radioamateri ponovno su postigli zavidan rezultat i osvojili prvo, treće i četvrto mjesto u ukupnom plasmanu.

Prema propozicijama natjecanja pobjednik odlazi na državno prvenstvo koje će se, ako ne bude opasne "Korone" održati početkom travnja u Poreču.

A taj pobjednik je ove godine Toni Pučo, učenik 8. razreda osnovne škole Supetar koji je osvojio najviše bodova i time otvorio vrata za državno natjecanje.
Treće i četvrto mjesto osvojili su Kaja Dodig učenica 7. razreda i Dominik Vicelić učenik 8. razreda iste škole sa zaostatkom od svega 2 boda za drugoplasiranim natjecateljem. On je prije dvije godine sudjelovao na državnom natjecanju u Poreču i osvojio odlično četvrto mjesto.

I da se tradicija ne prekine izgladnjeli natjecatelji smazali su poveliku pizzu u piceriji "PLAN B".

Nadajmo se još boljem plasmanu našeg ovogodišnjeg županijskog pobjednika.

 

Prilog: Ivica Pavišić, 9A2BW

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.