Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

NAJBOLJE FOTKE BOLA I OKOLICENakon duže pauze vraća nam se naš bloger Matić sa novim prilogom na Bračkom blogu.

PLATFORM RESORT - FIRST MINUTENovi blog našega stalnog suradnika blogera Matića, novi blog stara tema ovaj put iz satiričnog kuta... uživajte.

VIDOVA GORANaš stalni suradnik bloger Matić objvaio je novi brački blog sa vrlo zanimljivim naslovom "Vidova gora – od staroslavenske božje planine do gore svetog Vida".

BUDUĆNOST JE U TURIZMU A NE U NAFTIVraća nam se naš bloger Matić i u svojem najnovijem blogu obrazlaže stajalište kako je naša budućnost u turizmu i održivom razvoju, a ne u nafti i termoelektranama.

ČUVARI I RUŠITELJI OTOČKE BAŠTINENakon duže stanke vratio nam se naš bloger Matić i to sa vrlo zanimljivom i aktualnom temom očuvanja prirode na našem otoku.

Kakav turizam trebamoNa našem otoku danas smo svi manje-više, na ovaj ili onaj način povezani s turizmom a jeste li se ikada zapitali "kakav je taj turizam naš svagdašnji i kako bi on trebao izgledati sutra?".

background-wave

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.