Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

FumarJutros je u inboxu osvanuo upit jedne naše čitateljice upućen službama grada Supetra na temu legalizacije objekata  u našem gradu, pismo objavljujemo u cijelosti.

 
Poštovani,
pišem vam ovo pismo u nadi da ćete ga objaviti na vašim stranicama portala ili pak priupitati g.gradonačelnika ili njegovu ekipu iz grada o ovoj problematici.

U Hrvatskoj se poveliko priča o legalizaciji objekata, a kad dođete po podatke o potrebnoj dokumentaciji koju treba predat da bi se realizirala legalizacija u Supetru ˝sjevaju˝ svakakvi odgovori (pa izvadite ovo, pa možda će vam trebat i ovo... kao od viška papira glava ne boli, al džep?). U više navrata sam pokušala kontaktirati gradonačelnika i e-mailom i telefonom al muk sa druge strane, stoga vam prenosim u cijelosti prošlo pismo u nadi da će se kotačić počet odmotavat i kod nas.

S poštovanjem.

Pismo:
Poštovani,
molila bih vas da na vašim službenim stranicama objavite TOČAN popis dokumentacije potrebne za legalizaciju objekata na prostoru grada Supetra, jer kad se taj podatak traži u redovima općine Supetar ''svak priča svoju priču''.

Molim Vas da se dogovorite oko iznosa koji će se plaćati i za komunalnu naknadu kao i hoće li ona biti ista za domaće ljude s boravkom 10 i više godina i došljake koji su ovdje došli napravit apartman. Svi gradovi su realizirali potrebito i oglasili na javnim pločama ili pak internet stranicama, a grad Supetar ne.
Po novinama se stalno spominje brojka od 10-tak predatih zahtjeva, a zar se niste zapitali zašto je takav mali broj zahtjeva i zašto ljudi koji rade u vašim uredima ne daju ISTE PODATKE kako bi se znalo koje dokumente treba prikupit i koliko za šta platiti.

Objavite potrebito , jer to je ujedno dobro i za grad Supetar ,jer komunalne naknade koje su NAJVEĆA STAVKA LEGALIZACIJE ujedno pune gradsku blagajnu za koju se redovito čuje da je prazna.

Zar je nitko u ovom gradu ne želi napuniti ??

Ivana Kalić

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.