Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

PRIMJEDBE NA PROJEKT VLAČICANakon što su se prošlog tjedna sastali sa ravnateljem Županijske lučke uprave Splitsko dalmatinske županije Domagojem Maroevićem, udruga "Za naš Supetar" i pismenim mu je putem uputila svoje primjedbe na projekt uređenja dijela obale na supetarskoj Vlačici.

Podsjetimo se, gospodin Maroević odazvao se prošlog tjedna pozivu udruge Za naš Supetar i osobno prisustvovao sastanku sa temom spomenutog uređenja dijela Vlačice od Rataca do Ben Quicka uključujući i obnovu, u prošlogodišnjem nevremenu posve urušenog T-mosta, te u raspravi saslušao primjedbe njenih predstavnika i otklonio dio nedoumica vezanih za čitav projekt savjetovavši im pri tome da sve ostale moguće primjedbe i nejasnoće vezane za isti stave na papir i upute pismenim putem na adresu Županijske lučke uprave Splitsko dalmatinske županije što je udruga, kako su nas iz nje izvijestili prekjučer i napravila.

Pismo koje obuhvaća sve primjedbe na projekt upućene Lučkoj upravi Udruga je objavila na svojoj FB stranici a isto možete pročitati ili ownloadati i sa ovog linka.


 

Stavovi izneseni u Fumaru, ne odražavaju stavove redakcije portala Bračonline već su to osobni stavovi autora pojedinog komentara.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.