Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Otvoreno pismoU našem je sandučiću jutros osvanula još jedna reakcija na nedavni nemili događaja u službenim prostorijama Grada Supetra.

 

 

Ovoreno pismo gđe. Ojdana Knežević supetarskoj gradonačelnici Ivani Marković objavljujemo u cijelosti i bez editiranja.

 

Poštovana Gradonačelnice,
U uvjerenju da ste i moja Gradonačelnica uzimam si pravo da Vam se obratim.

Sada kad su se strasti malo smirile i glave pomalo ohladile, dozvolite mi da kao djelatnica Svpetrvshotela izrazim svoje mišljenje i uputim molbu. Znam da sam pristrana jer moj posao i egzistencija moje obitelji ovisi o volji gospodina Dužića. On je bogat čovjek i ne ovisi o ovoj firmi. 
Može je zatvoriti i otići a ostajemo mi – nas 120 stalnih i oko 300 sezonaca. Treba svaki mjesec isplatiti osobni dohodak, sve poreze, prireze, doprinose i sve što ide za nas cca 400. Samo onaj tko ima radnike zna što to znači i koliko je teško. Nije mi namjera nikoga vrijeđati, niti osuđivati, ponajmanje Vas. U ovih 35 godina koliko sam u Supetru se jako malo napravilo od društvenih sadržaja – gotovo ništa. 
Pogledajte osnovnu školu! Dok su moja djeca išla u nju strahovala sam za njihov život a sada strahujem za unuku. 10 godina radi se dvorana – kad će biti gotova? Pogledajte mrtvačnicu – ono je sramota jednog turističkog mjesta i tuga za domaće. Ali zato su kuće u Supetru sve veće i raskošnije.

Više je gosp. Dužić uložio u ovih 13 godina nego Supetar u 35 godina. Zato Vas molim pustite ovog čovjeka da radi, stvara, gradi i svim će nama biti bolje. 
Gospodina Duzića treba uzeti za ruku i kazati mu da bira teren gdje će graditi. Dosad je uložio miljune EURA i još želi uložiti 30. Pa još, pa još....

Sada će svi graknuti: Zakoni! Pa zakoni su da se mjenjaju. Treba gledati budućnost, a zakoni nas samo koče pa stojimo u mjestu. Nažalost donose ih oni koji ne privređuju kao ja nego odrade 8 sati i idu kući.
Isti taj gosp. Dužić radi 24 sata na dan. On vam radi i kada spava. Zato i ima ovo što ima. I zato su ljudi ljubomorni, zavidni, prokleti........... I meni ponekad gosp. Duzić ide na živce, i ja bi ga ponekad poslala odakle je i došao, ali kao čovjek, buissnisman sa puno iskustva, uglavnom bude u pravu. Pogledajte samo Hotel Osam. Bio je ruglo, mjesto zaraze a sada je ponos Supetra.

U svoje ime i u ime većine radnika Svpetrvshotela (nažalost ne svih, jer ima i među nama onih koji kod njega rade, a mole Boga da propadne!) da malo promislite o mojem pismu.
Hvala i s poštovanjem

Ojdana Knežević

Supetar, 03.04.15.

 Stavovi izneseni u Fumaru, ne odražavaju stavove redakcije portala Bračonline već su to osobni stavovi autora pojedinog komentara.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.