Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Javno priopćenjeJavno priopćenje koje objavljujemo izazvano je jednom nedavnom objavom na facebooku.

 

 


Javno priopćenje potpisuje direktorica supetarskog komunalnog poduzeća a objavljujemo ga u izvornom obliku.

 

Komunalno društvo «GRAD» d.o.o.  
21400  Supetar , Petra Jakšića 17,
tel. 021/ 631- 077,  fax. 021/ 631- 107,  
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.
Supetar, 03. srpnja 2015. godine

PREDMET: Priopćenje temeljem objave na facebook stranici "Supetar može bolje"


Poštovane građanke i građani Grada Supetra,

iako nisam osoba koja je "gladna" pažnje javnosti, nažalost primorana sam reagirati javno kako bih zaštitila dignitet svojih zaposlenika.

Zgrožena sam javnim istupom građanske inicijative "Supetar može bolje" koja se na svojoj facebook stranici predstavlja kao organizator dolaska jedrilica u luku Supetar 28. lipnja 2015. godine kao i ovaj vikend, a vjerojatno će to ponoviti i 12. srpnja 2015. godine kada je zakazan posljednji posjet.

Ni najmanje mi nije jasno kako se građanska inicijativa "Supetar može bolje", čiji mi djelokrug djelovanja nije poznat niti sam upoznata tko su sve ljudi koji stoje iza toga, može predstavljati kao organizator prihvata jedrilica u luci kojom upravlja Komunalno društvo GRAD d.o.o.

Nitko ne osporava angažman gospodina Jerka Hržića ranijih godina po pitanju dolaska jedrilica u luku Supetar, iako o tome ne mogu davati nikakav komentar jer nisam upoznata kako je to funkcioniralo do sada, ali isključivo kao zaposlenika Komunalnog društva GRAD d.o.o., voditelja sektora uslužnih djelatnosti koji je između ostalog zadužen i za luku iz čega proizlazi da su ovakve i slične aktivnosti predmet opisa radnog mjesta za koje je plaćen i ne vidim niti jedan valjani razlog zašto bi se ovakve aktivnosti pripisivale bilo kakvoj građanskoj inicijativi u kojoj gospodin Jerko Hržić, prema raspoloživim informacijama sa njihove facebook stranice, navodno konzumira svoje članstvo u svoje slobodno vrijeme. Gospodin Jerko Hržić zasigurno nije mogao sudjelovati u organizaciji ovogodišnjeg prihvata jedrilica jer je nažalost od samog početka mog mandata na bolovanju, a i ranije.

U razgovoru s Gradonačelnicom Grada Supetra sam doznala kako je ovogodišnja organizacija još u proljeće bila prebačena na nju, budući je ranije spomenuti voditelj sektora uslužnih djelatnosti, a time i voditelj luke odbio raditi na ovome. Nakon što sam preuzela dužnost direktorice Komunalnog društva GRAD d.o.o., osobno sam nastavila komunikaciju i sa gospodom iz Suntoursa kao i gospodinom Antom Živkovićem te sa lučkom upravom SDŽ koja nam je osigurala dio materijalnih uvjeta potrebitih za prihvat jedrilica, dok nam ostatak nisu mogli osigurati, kako navode, nismo se pravovremeno očitovali o svojim potrebama u luci usprkos njihovom upitu, te nismo "ušli" u njihov plan nabave što smo onda morali osigurati sami. Nadalje, u razgovoru s vodstvom DVD-a Supetar, koji je prošle godine opskrbio jedrilice vodom, saznajem da im usluga nije bila plaćena iz razloga što se prošlogodišnji organizatori očito nisu dobro dogovorili tko vodu u konačnici treba platiti, ...

Na koncu najveći i najvažniji dio posla su besprijekorno obavili djelatnici Komunalnog društva GRAD d.o.o. zaduženi za luku Supetar, na čiji angažman sam posebno ponosna i upravo zbog njih sam najviše žalosna da netko neistinitim informacijama može prikupljati jeftine političke poene na svoj račun i obmanjivati javnost Grada Supetra, a na račun tuđeg mukotrpnog rada.

Ako se u čemu slažem s građanskom inicijativom „Supetar može bolje“ to je moja spoznaja da Supetar zaista može bolje, što se iz dana u dan dokazuje novim projektima, akcijama, inicijativom i radom, a ne kako bi pojedinci rekli "prodavanjem magle".

S poštovanjem!


Direktorica

Marijana Šemanović, mag.oec.Originalno priopćenje možete pročitati ili downloadati ovdje.Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.