Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

ReferendumNakon inicijative supetarske gradonačelnice Ivane Marković za pokretanje referendumskog pitanja dobili smo i prve reakcije.

 Podsjetimo se gradonačelnica je na svojem FB profilu nedavno objavila svoju nakanu da Gradskom vijeću uputi prijedlog za pokretanje referendumskog pitanja koje glasi: ‘’Jeste li za usvajanje izmjena Prostornog plana uređenja grada Supetra kojim se određuje promjena namjene površine sportskog igrališta Veli plac iz dosadašnje sportsko-rekreacijske namjene u novu ugostiteljsko-turističku namjenu?”.

Na ideju prve su reagirale Udruga za Naš Supetar i Udruga Dragovoljaca Domovinskog rata RH - Brač a njihova javna očitovanja oko eventualnog referenduma prenosimo u nastavku.


Udruga ‘Za naš Supetar’ - NE

Naš odgovor na predloženo referendumsko pitanje je: NE! I da, rado ćemo izići i glasati na referendumu, jer naše mišljenje je važno... Znamo da će nas biti mnogo, da neće bit ‘fjaka’ ili teško prošetat do izbornog mjesta na dan referenduma.
Nitko, osim nas samih, građana grada, neće zaštititi naše interese. Ponovno se dokazuje da o pitanju Velog placa, kao i o mnogim drugim pitanjima i problemima u Supetru nije bitno tko je kojeg političkog opredjeljenja ili čak član neke stranke kad su nam svima naši građanski interesi isti: da živimo i radimo u uređenom, skladnom gradu. Građani Supetra će i ovaj put, sigurni smo, iskazati svoj stav, zaštititi javni interes za danas i za budućnost.UDDR RH - NEPodijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.