Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Nismo ni uspjela "načet" rubriku "Fumar" a već smo primili novi e-mail. Prenosimo ga u cijelosti i veselimo se sljedećem...

 

Fala Bogu da je počelo fumat! Već san mislija da na Braču svi samo duperaju letriku, a od lipega fumara njanci abada.
I ja san već godinan "vikendaš" u Splitsku. Ne triba reć koje je to lipo i šesno misto, a o judima da i ne govorin! Je da bi tribalo još puno tega učinit (npr. na Punti u našoj ulici postavljeno je sve za uličnu rasvjetu ,ali  stupa i svitla nigdi! ). NIMA PINEZ!

To mi je jasno, ali mi nije jasno da pineze triba samo uzet, a niko da se potrudi. Lipa vala je dušu dala za jahte koje, prema mojen saznanju, NE PLAĆAJU VEZ. Ovega lita je ti jahti bilo svaki dan barenko desetak. Također niko ne kažnjava glisere koji bordižaju na 50m-100m od obale ( za to je kazna koliko znan 3000 Kn ).

Ne triba biti Ajnštajn pa izračunat koji su to pinezi i  da bi lipo došli mistu. Moglo bi se govorit i o strancima koji afitaju svoje apartmane- svi to znaju, ali niko ni da prston makne. Ali o tome možda jednon drugon prilikon.

MOVITE SE BRAČANI I SVIMAN ĆE NAN BITI BOJE! Zdravi i veseli bili! Sa žejon da još dugo i često fumate pozdravja  vas Nardi.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.