Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

fumar-naslovnica.jpg
Novi radni tjedan - novi "Fumar", priča naših čitatelja ovaj put nas vodi u Milnu.

Sretan Božić i pazite na kanal!


Štovana Bračolino koristimo prigodu da Vama i Vašim čitateljima izložimo i naš problem,

Kao što i sami znate, jer ste o tome izvještavali, u Milni već duže vrijeme traju radovi na izgradnji kanalizacijskog sustava. No na predijelu "Uljara" - "sv.Nikola" upravo zbog tih radova tj. prestanka izvođenja istih žiteljima Mlinea(dijela Milne na kojem su izvođeni radovi) a ima ih dvije stotine i pedeset, onemogućen je normalan i nesmetan pristup njihovim kućama. Riva je naime zbog izvođenja iskopa neophodnih za postavu kanalizacijskih cijevi raskopana, ograđena i zatvorena za promet što i nebi bio neki problema da nije činjenice da su radovi su zaustavljeni već 20 dana a uz nadolazeće Božićne i novogodišnje blagdane i naš dobro poznati običaj "spajanja neradnih dana" nije za pretpostaviti da ćemo njihov nastavak dočekati tako skoro. Ruku na srce do rečenog predjela se može doći i zaobilaznicom ali nju je nemoguće koristiti jer uvjeti kolnika nisu niti za traktor sa prikolicom a kamo li za automobile.

Ovim putem dakle protestiramo zbog opisanog stanja i apeliramo na nadležne da se riva koja je sada sva raskopana barem iskopana djelomično sanira kako bi mi, stanovnici Mlina, mogli nesmetano pristupati svojim kućama. Kako su naši poglavari, "poglavari sela Milna", po svoj prilici nezainteresirani za ovaj problem molimo Vas da kod nadležnih u Općini Milna ili možda u Vodovodu Brač provjerite naše navode i potražite odgovore na naša pitanja .

Redakciji portala Braconline i svim njegovim čitateljima želimo svako dobro u novoj 2008. godini

Unaprijed zahvaljujemo na uvrštenju

Zori i Jure

milna-kanalizacija.jpg
Fotografija: Zori


Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.