Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

fumar-naslovnica.jpg
Prenosimo u cijelosti pismo koje je jutros stiglo na e-mail redakcije...

 

"U srpnju prošle godine kada sam došla na ljetovanje primjetila sam da je Matko Čumeta stavio na moju kuću na rivi svjelteću reklamu za njegov resotran "Vinotoka", pošto mu nisam dala dozvolu potražila sam ga te ga zamolila da s obzirom da pretpostavljam da je reklamu skupo platio da mu dozvoljavam da je ostavi do kraja sezone 2007., a onda da je skine.
 
Do svibnja 2008. godine reklama je još uvijek bila na istome mjestu, dakle, gosp. Čumeta je po dogovorio nije skinuo. Napisala sam pismo u kojem ga molim da do 10. lipnja 2008. godine skine reklamu i poslala na njegovu adresu preporučeno.

Kad sam 10. lipnja došla na ljetovanje, reklama je još uvijek bila na mojoj kući. Ponovno sam potražila Matka i po nekoliko puta. Obečao je da će skinuti reklamu ali do 1. srpnja nije to učinio. Moram pritom naglasiti da sam pokušavala naći radnika koji bi o mom trošku skinuo reklamu ali nitko se nije usudio to napraviti jer se svi boje Matka i neće da mu se zamjere.

Pošto ga se svi boje morala sam sama nešto napraviti pa sam napravila to što možete vidjeti po priloženoj fotografiji:
 
fumar-cumeta.jpg

p.s. Godinama je na mojoj kući bila reklama za Vinotoku (bačva sa imenom) koja nije narušavala izgled moje kuće.

Pitam se zašto Matko može svoj restoran i ulaz u restoran lijepo urediti (pogledajte internet stranicu- pokazivala sam u Njemačkoj gdje živim kakav lijepi restoran imam u svojoj kali i kako je naša Supetarska riva lijepa)?!

Koristim i priliku da ovim putem pokrenem temu da se vrati
gradska kavana za kojom žali veliki broj Supetrana?!"

 
U Supetru, 1. srpnja 2008. godine

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.