Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

fumar-naslovnica.jpg
Jutros je na e-mail redakcija „osvanula“ poruka našeg vjernog čitatelja koja nas je na ovaj i na onaj način jako zainteresirala.


Naime, naš čitatelj je povodom „nereda“ koji vladaju po talijanskim školama, ostavio u sandučiću Redakcije poruku koja nam je dala razloga za brigu.
Ne možemo a da je ODMAH ne objavimo, pa Vam istu ostavljamo za raspravu, a mi ćemo se potruditi da što prije ispitamo nadležne po pitanju sigurnosti naše djece.


Prenosimo poruku u cijelosti:

„Srdačan pozdrav redakciji,

Želia bi da se obrati specifična pozornost  stanja u Osnovnoj školi u Supetru, odnosno nosivih zidova, kvaliteti podova jer kako ovih dana po talijanskim školama ne vlada neko mirno stanje a i neka djeca su izgubile živote pod  istim ruševinama koje bi trebalo redovito kontrolirati a ne prepustiti vremenu da ih lagano uništava, eto ako se može učiniti šta i s Vaše strane bilo bi mi jako drago promaknuće ove inicijative za sigurnost naše djece.
 
Hvala velika,
Čitatelj"


Pripremila: Ivana Mrković – Ita / Podaci o pošiljatelju poznati redakciji.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.