Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

fumar-naslovnica.jpg
Kao i do sada, prenosimo Vam u cijelosti pismo iz poštanskog sandučića redakcije koje je za naš i Vaš fumar stiglo jučer:

 

"Evo jušto san na internetu sluša intervju u vezi "projekta" da se u Supetru u Staron portu učine marina za jahte! Da nisan svojin očima vidija i ušiman čuja to mislija bi da sanjan. Koje ludilo rekli bi danas mladi! Samo kada oni to reču onda misle na veseje, dakle ništo dobro, a ne na na ništo šta sa zdravon pameti nima nikakve veze! Pa zar nisu sa ovon puston apartmanizacijon uništili skoro sve što je nekad Supetar pruža.

Sićan se, prije 40-tak godin, kad san vaporon dolazija u Milnu. Koji je to gušt bija! More čisto, kajići i stare kamene kuće( bez reklama) imaš di prošetat. A sada od pusti jahti nevidiš more, a ono deboto ka fonja! Prije san se u portu moga banjat a sada kada dojen u vižite prijatejima onda se moran žgobavat po onoj "cesti" do uvale Grabrova!

Tako će van bit i u Supetru! Pa šta mislite da turisti dolaze gledat jahte u portu! Oće vidit ono što nimaju doma-jude ,običaje, arhitekturu,...
Dobro govoridu ona dva u intervjuu triba raspisat referendum- ja bi doda samo za one koji su rođeni i žive u Supetru! Jer dozvolite li da van kapu kroje oni koji su seli u fotelje i kojima je uvik dobro (mi Splićani bi rekli sette bandiere ) onda se morete slikat!

Zar nije lipše sest na rivu ka sada kada ti ovi kaići ne smetaju da jemaš lipi pogled, a ne da gledaš nečije mudante kako se sušu na nekoj jahti! A to šta van kažu da će van ti donit pineze je da pukneš od smija-pa oni skoro svu spizu nose sa sobon,a van ostavjaju škovace!

Nedajte se BRAČANI i sritno van bilo!"

N. M.

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.