Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Jutros je u sandučiću Redakcije portala osvanulo "Otvoreno pismo" upućeno načelniku općine Postira. O čemu se radi pogledajte u nastavku članka...


 

Poštovani  Načelniče    

Veselila me spoznaja da će te se ponovno kandidirati. Vi to zaslužujete jer ste svojim radom preporodili naše "malo misto". Pomogao sam Vam u promidžbi koliko ste tražili. U izbornoj večeri,saznavši rezultate, a i ne sumljajući već u 21.00 sati upload-ao sam Vašu sliku na osobnu internet stranicu sa naslovom "Pobijednik".    

Želio sam da svi naši Postirani i zaljubljenici u naše "malo misto" znaju da ste Vi i dalje poteštat. I onda dva dana poslje, predsjednik Vaše stranke (po meni Alibaba iz Dugobaba) na Saboru neprimjereno napada moje istomišljenike i to koristeći i moj glas Vama. Osjećao sam se poniženo da sam uz Vašu pomoć ispao takva budaletina u svojoj šesdeset i nekoj godini.   

Birao sam Vas, a Vašu stranku ne bi ni u ludilu "zaokružio". To sam Vam i osobno rekao.            

I što sad ?!  

podaci poznati redakcij

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.