Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Današnja priča našeg, pomalo već zaboravljenog fumara, stiže nam iz Splitske, a počinje negdje u petom mjesecu 2007. godine.....kada se nekolicina stanovnika Splitske, njih 40-tak odlučilo u svoje domove uvesti širokopojasni internet za svoje osobne ili poslovne potrebe.


"...Tada smo naletii na jedan veliki problem koji nikako da se riješi. Kako je za instalaciju ADSL-a na određenu lokaciju bio potreban uređaj poznat po imenu DSLAM, to u Splitskoj tada nije bilo moguće. Uz inzistiranje, veliki broj prikupljenih potpisa mještana,iz T-coma smo dobili odgovor da će se sporni uređaj instalirati u roku od mjesec dana te da sve ide po planu.

Međutim, od toga datuma pa sve do 10. ožujka 2009. godine u Splitskoj se nije "maklo prstom" što se tog našeg problema tiće.

Al' napokon priča ima sretan kraj. Šest dana nakon što smo mislili da će ostati tako kako je bilo do sada, dobili smo odgovor da je sporni uređaj napokon instaliran, te da sada počinje provjera i priključivanje korisnika koji su predali zahtjev za neku od usluga operatera.

Sada napokon možemo reći, i Splitska se priključuje "internetskoj ovisnosti", surfanju bez granica..."

I.B, Splitska

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.