Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U poštanski sandučić Redakcije stiglo je napokon (jer nam odavno nije nitko pisao) pismo za rubriku "Fumar". Tema je "Peticija za smanjenje naknade za odvoz smeća...", a mi ga prenosimo u cijelosti:


"Peticija za smanjenje naknade za odvoz smeća 270 kuna mjesečno!!
 
Htio bi organizirati peticiju, a ne znam kako da to napravim. Naknada za odvoz smeća je prevelika na području grada Supetra! Imam kuću u kojoj živim i raspadajuću kuću u kojoj su mi roditelji živjeli. Tjedno maksimalno imam jednu crnu kesu smeća (kamion skuplja smeće iz našeg kontejnera jedanput tjedno ) i to me košta 270 kuna mjesečno!!

I to je samo za odvoz smeća. Neviđeno... Nerealno. Ne znam koga ja sve to financiram s tolikim iznosom!?  Supetrani, Spliskari, Škripljani i Mirčanjani - ujedinimo se, imamo pravo i razlog za to.

Što je previše, previše je.
"

 

Podaci o pošiljaocu poznati Redakciji


Odgovor:

Online besplatnu peticiju je moguće napraviti na portalu: http://www.petitiononline.com/ ,  a mi Vam dostavljamo cjenik odvoza i zbrinjavanja komunalnog otpada Komunalnog društva "Grad" d.o.o Supetar:

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.