brac online

Deseta je godina održavanja fotoradionice "Svijet u bojama" i peta sezona višemjesečnih turneja Foto Hrvatske.

Nakon rasprodanih dvorana diljem Hrvatske, tematska stand-up predstava "Mi muškarci, vi žene" ususret Danu žena dolazi i pred bračku publiku u supetarsku Kino dvoranu.

Mjuzikl 'Menopauza', nakon četiri rasprodane dvorane na splitskim Gripama dolazi u Supetar, u školsku sportsku dvoranu ove subote 29. veljače u 20 sati.

U srijedu, 26.02.2020. u prostorijama Doma kulture u Sutivanu s početkom u 16:00 h organizirana je osnovna i dopunska izobrazba o sigurnom rukovanju i primjeni pesticida za sve zainteresirane u poljoprivrednoj proizvodnji.

Obavljen je ždrijeb za veliki Arbunov turnir u kartama "Arbunovih 60" na kojem će nastupiti ukupno 20 ekipa podijeljene u 4 grupe.

Turistička zajednica Bola organizira radionicu na temu razvoja vinskog turizma, namijenjenu vinarima iz Bola, no i cijelog otoka Brača.

Niz koncerata hrvatskih glazbenih zvijezda u školskoj-sportskoj dvorani u Supetru nastavlja Maja Šuput, jedna od najpopularnijih pjevačica domaće estrade!

Plesači "Studija Renata" pozivaju sve na "Maškarani plesni šušur" u nedjelju 16. veljače 2020. u 18 sati u Školskoj sportskoj dvorani u Supetru. Gosti  su Dancebox - Split. Dođite maskirani!

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.