brac online

Bračke udruge
Pozivamo sve udruge s otoka Brača da nam se jave za izradu web stranica udruge. U duhu Božića nudimo vam izuzetno povoljnu cijenu i uvjete izrade i objavljivanja web stranica. Pročitajte detalje naše ponuda i javite nam se!

 

 

 

 

BRZO I LAKO DO FUNKCIONALNE I JEFTINE WEB STRANICE VAŠE UDRUGE

U današnje vrijeme svima treba prezentacija na Internetu pa tako i udrugama. Svaka se udruga želi prezentirati sa svojim ciljevima i aktivnostima, a u svrhu prezentacije za potencijalne članove ili donatore. Mi vam nudimo vrlo povoljnu ponudu za vašu web stranicu, bez troškova zakupa werb hosting paketa, dakle bez kompliciranja s web-masterima, zakupom prostora na serverima, registriranjem domene.

Brač online, naša udruga za promicanje otoka Brača, odlučila je pomoći vam u kreiranju web stranica udruge. Nudimo vam vaš prostor na Internetu, na kojem možete prezentirati aktivnosti i ciljeve Vaše udruge, malu foto galeriju, vaš logotip (ako ga imate) i sve kontakt podatke.

Sve što trebate učiniti je dostaviti tekst stranice i fotografije, a mi ćemo za vas kreirati stranicu po najpovoljnijoj mogućoj cijeni od 300 kn + PDV jednokratno.

Vaša stranica, sa svim podacima od važnosti, automatski ulazi u katalog udruga otoka Brača i tako  postaje lako dostupna svim Vašim potencijalnim korisnicima, suradnicima ili partnerima.

Popis udruga možete pogledati na udruge.braconline.com.hr, a primjer stranice za udrugu na udruge.braconline.com.hr/braconline/.

Predstavnici udruga zainteresiranih za ovakvu prezentaciju njihove djelatnosti mogu nas kontaktirati telefonom na broj 630 045 ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.