brac online

Prvi brački web portal "Bračonline" započeo je sa radom u 2006. godine kao projekt nekolicine entuzijasta i zaljubljenika u otok Brač.

5. listopada 2010. godine osnovana je Udruga za promicanje otoka Brača "Brač online" s ciljem očuvanja i promicanja tradicije otoka Brača, njegove kulture, umjetnosti, stvaralaštva i izdavaštva, kroz svakodnevno praćenje raznih otočkih događanja i redovito informiranje o njima svih Bračana koji žive na području Republike Hrvatske, u tuzemstvu i dijaspori, te drugih prijatelja otoka Brača i javnosti općenito.

Pozivamo stoga sve zainteresirane za bilo koji vid suradnje na ovom projektu da nam se bez zadrške jave bilo svojim prilogom bilo idejom ili savjetom. Želite li donacijom doprinjeti radu ovog Portala ovo je račun Udruge za donacije iz Hrvatske:

 

Uplate iz inozemstva:

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.