brac online

Event-ura

Fotoradionica "Svijet u bojama…

Deseta je godina održavanja fotoradionice "Svijet u bojama" i peta sezona višemjesečnih...

SplickaScena se vraća na Brač

Nakon rasprodanih dvorana diljem Hrvatske, tematska stand-up predstava "Mi muškarci, vi žene...

"Menopauza" stiže u Supetar

Mjuzikl 'Menopauza', nakon četiri rasprodane dvorane na splitskim Gripama dolazi u Supetar...

Sigurno rukovanje pesticidima

U srijedu, 26.02.2020. u prostorijama Doma kulture u Sutivanu s početkom u...

Anketa: Kako se osjećamo na otoku u vrijeme COVID 19 pandemije?

Ova iznimno stresna situacija u kojoj smo se svi zajedno našli, a posebno izolirane sredine, ponukala nas je da makar i na ovaj način osvijestimo niz osjećaja i reakcija koje...

Prvi brački web portal "Bračonline" započeo je sa radom u 2006. godine kao projekt nekolicine entuzijasta i zaljubljenika u otok Brač.
Kako se s vremenom baza naših čitatelja i suradnika širila stvorena je potreba za drukčijim organiziranjem našeg rada pa je 5. listopada 2010. godine osnovana je Udruga za promicanje otoka Brača "Brač online".

Udruga je osnovana u cilju očuvanja i promicanja tradicije otoka Brača, njegove kulture, umjetnosti, stvaralaštva i izdavaštva, kroz svakodnevno praćenje raznih otočkih događanja i redovito informiranje o njima svih Bračana koji žive na području Republike Hrvatske, u tuzemstvu i dijaspori, te drugih prijatelja otoka Brača i javnosti općenito a sve to putem slijedećih djelatnosti:

  • Pružanjem online servisa koji na dnevnoj osnovi prikuplja informacije o kulturnim, sportskim, gastronomskim i drugim aktivnostima i zbivanjima na otoku Braču te ih putem otočkog web portala Udruge dostavlja svima koje otok Brač zanima i privlači, omogućavajući na taj način slobodan protok obavijesti koje svim građanima omogućava i olakšava slobodan i jednak pristup informacijama;
  • Organizacijom i dokumentiranjem izložbi otočkog stvaralaštva i predavanja sa različitom tematikom vezanom za otok Brač radi prezentacije istih svim stanovnicima otoka Brača i njihovim gostima;
  • Prikupljanjem, zabilježavanjem i objavom informacija o tradiciji otoka Brača (očuvanje tradicionalne gastronomije i izvornih otočkih recepata, informacije o tradicionalnim zanatima, tradicionalnoj fotografiji) na otočkom portalu a sve sa ciljem očuvanja i promicanja tih tradicionalnih vrijednosti;
  • Promicanjem izdavačke djelatnosti otoka i otočana putem izvještavanja o njoj na otočkom portalu;
  • Sudjelovanjem u organizaciji otočkih svečanosti, festivala i drugih lokalnih zbivanja;
  • Sudjelovanjem u humanitarnim akcijama za stanovnike otoka kojima ta pomoć treba, putem animiranja, obaviještavanja i izvještavanja javnosti o tim akcijama na otočkom portalu;
  • Širenjem svijesti o potrebi čuvanja kulturne baštine i tradicije i sudjelovanje u njenoj zaštiti;
  • Poticanjem mladih ljudi na volonterski rad i aktivno sudjelovanje u radu otočke zajednice.


Pozivamo stoga sve zainteresirane za bilo koji vid suradnje na ovom projektu da nam se bez zadrške jave bilo svojim prilogom bilo idejom ili savjetom.

Na portalu Brač Online možete se oglašavati putem slikovnih oglasa / bannera na 4 pozicije:

- pozicija A - vodoravni banner iznad glavnog sadržaja portala, na naslovnici portala ili odabranoj pod-stranici / stavci izbornika (dimenzije 728 x 90 px ili 560 x 70 px)

- pozicija B - veliki četvrtasti banner u desnom stupcu portala, na naslovnici portala ili odabranoj pod-stranici / stavci izbornika (dimenzije 336 x 280 px)

- pozicija C - mali pravokutni banner u desnom stupcu portala, na naslovnici portala ili odabranoj pod-stranici / stavci izbornika (dimenzije 320 x 100 px)

- pozicija D - vodoravni banner ispod glavnog sadržaja portala, na naslovnici portala ili odabranoj pod-stranici / stavci izbornika (dimenzije 728 x 90 px ili 560 x 70 px)

Kontaktirajte nas za cijene!

Kontakt za oglašavanje:

Redakcija portala Brač Online - Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. - +385 (0) 21 630 045

22. lipnja 20, 21400 Supetar, otok Brač

Pozicije za oglašavanje:

 

braconline banner positions

 

 

 

 

Redakcija u stvaralačkom zanosu!

angif-redakcija.gif

Redakcija Bračkog portala

Stranice portala vodi i održava Udruga za promicanje otoka Brača "Brač online".

Udruga je osnovana u cilju očuvanja i promicanja tradicije otoka Brača, njegove kulture, umjetnosti, stvaralaštva i izdavaštva, kroz svakodnevno praćenje raznih otočkih događanja i redovito informiranje o njima svih Bračana koji žive na području Republike Hrvatske, u tuzemstvu i dijaspori, te drugih prijatelja otoka Brača i javnosti općenito.


Predrag M
andić - Peđa
Autor projekta


Jakov Zlatar - Montoya
Glavni urednik


Inka Mandić

Voditelj Projekta


Helena Maričić Zlatar

News desk

Nikša Juričević
Sport

Jozo Omerović - Žiža

Tehnička Podrška

Ante Mandić
Društvene Mreže

Pero Vidaković

Društvene mreže


Roni Marinković
Fotoreporter
 
Gita Dragičević, prof.
Kultura
 

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.