Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

imena-bebe.jpg Kako piše portal net.hr jedan od najzabavnijih roditeljskih trenutaka ali svakako i bitan je izbor imena za svoje dijete.

Neki roditelji imaju jasnu viziju, neki su praznovjerni, neki inertni, neki prizovu svoje pretke a nekima je i to stvar modnog trenda.

 

Uz roditeljske motive, činjenica je da je za imena svojstvena velika moć izvođenja, skraćivanja i slaganja. Isto vrijedi za njihova značenja i korjenske pripadnosti. Tako na primjer samo za ime Petar postoji 150 izvedenica...piše net.hr

Ukoliko ste još u nedumici koje ime dati svome djetetu, portal net.hr donosi izbor najpopularnijih i najčešćih imena pojedinih jezičnih skupina uključujući naravno i izbor hrvatskih imena:

 

IMENA ZA DJECU

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.